Advocat de família a xàbia

Som especialistes en gestions immobiliàrias a Xàbia

Compravenda

Compravenda de cases, immobles i terrenys a Xàbia

$

Gestió

Gestió immobiliària a Xàbia

$

Assessorament

Assessorament immobiliari a Xàbia

$

Contractes

Contractes de compravenda i documentació legal a Xàbia

$

Tots els serveis relacionats amb la família

Com a advocats de família, oferim una varietat de serveis relacionats amb assumptes legals i jurídics que involucren la família. Assumptes com custòdies i visites, divorcis i separacions, acords prenupcials… Aquests serveis específics poden variar depenent de les lleis i regulacions de cada país o jurisdicció.

 

Tràmits de divorci i separació

Ajudem les parelles a tramitar el procés de divorci o separació legalment, incloent-hi la distribució de béns, la custòdia dels fills, la manutenció conjugal i altres assumptes relacionats.

Gestió de la custòdia i les visites

Si hi ha una disputa sobre la custòdia dels fills, brindem assessorament i representació legal per determinar la custòdia i establir un pla de visites just.

Dades dels nostres advocats de família a Xàbia.

Anys d'experiència

Clients satisfets

Transaccions immobiliàries

Casos d'èxit

Som advocats especialistes en família.

Adopcions i paternitat

Podem assessorar i guiar les famílies en el procés d’adopció, ja sigui adopció nacional o internacional, i ajudar a complir els requisits legals necessaris. Per una altra banda, si hi ha disputes sobre la paternitat d’un nen, gestionem l’establiment de la paternitat legal i determineu els drets i responsabilitats corresponents.

Violència domèstica

Si algú està experimentant violència domèstica o necessita protecció legal, podem ajudar a obtenir ordres de restricció o mesures de protecció adequades.

Modificació d’ordres judicials i acords prenupcials

Si hi ha canvis en les circumstàncies que requereixen modificar les ordres judicials existents, com ara la custòdia o la manutenció dels fills, assessorem i representem les parts involucrades en el procés de modificació. I també assessorem les parelles en la redacció i la negociació d’acords prenupcials, que estableixen els termes i les condicions financeres en cas de divorci o separació.

Contacta amb un advocat de família, t’ajudarem en le que necessites.