Advocats de penal a xàbia

Som especialistes en casos penals a Xàbia

Compravenda

Compravenda de cases, immobles i terrenys a Xàbia

$

Gestió

Gestió immobiliària a Xàbia

$

Assessorament

Assessorament immobiliari a Xàbia

$

Contractes

Contractes de compravenda i documentació legal a Xàbia

$

Assessorament legal

Proporcionem assessorament legal a persones que enfronten càrrecs penals a Espanya. Això implica explicar els drets legals, les possibles conseqüències i les opcions disponibles per al client dins el marc legal espanyol.

 

Casos penals

Defensem les persones acusades de delictes a tots els nivells del procés penal, des de la investigació inicial fins al judici i, si cal, l’apel·lació. Presentem arguments en nom del client, presentació de proves, interrogatori als testimonis i treballem per protegir els drets i els interessos de l’acusat.

Representació

Representem el client als tribunals espanyols. Això implica assistir a audiències, comparèixer davant del jutge, presentar al·legats i proves, i defensar els interessos del client durant tot el procés.

Dades dels nostres advocats a Xàbia.

Anys d'experiència

Clients satisfets

Transaccions immobiliàries

Casos d'èxit

Som advocats especialistes en penal.

Negociació d’acords

En alguns casos, podem negociar amb la fiscalia per obtenir acords favorables per al client. Això podria implicar la reducció de càrrecs, la negociació de penes més baixes o la cerca d’alternatives a la pena de presó, com ara programes de rehabilitació o llibertat condicional.

Recursos i apelacions

Si un client és condemnat i desitja impugnar la sentència o el veredicte, podem representar-lo en el procés de recursos i apel·lacions als tribunals superiors espanyols. Això implica presentar arguments legals i buscar una revisió de la decisió presa al tribunal inferior.

Assistència en la fase d’instrucció

Oferim assistència al client durant la fase d’instrucció, brindant assessorament sobre com respondre interrogatoris policials, protegint els drets del client i assegurant-se que la investigació es dugui a terme de manera legal i justa.

Contacta con un abogado del área de penal, te ayudaremos en lo que necesites.