Advocat d’herències a  xàbia

Som especialistes en herències a Xàbia

Herències internacionals

Herències gestionades entre diferents territoris.

$

Gestió d'herències

Gestió i documentació d’herències.

$

Planificació de l’herència/successió.

Ajudem els clients a planificar i estructurar els seus béns i actius per a assegurar-se que es distribuïsquen d’acord amb els seus desitjos després de la seua defunció. Això pot incloure la redacció de testaments, fideïcomisos i altres documents legals.

Assessorament legal en l’herència/successió.

Brindem assessorament jurídic sobre qüestions relacionades amb les herències, com els impostos sobre herències i donacions, les lleis de successió, els drets dels hereus i les disposicions legals aplicables.

Les dades del nostre despatx a Xàbia expert en herències i successions

Anys d'experiència

Clients satisfets

Transaccions immobiliàries

Casos d'èxit

Som advocats especialistes en herències

Administració de la sucsessió

Assistim a l’administració i execució de la successió d’una persona morta. Això implica ajudar els hereus i beneficiaris a comprendre els seus drets i responsabilitats, així com a garantir que es compleixin les disposicions testamentàries.

Resolució de conflictes

En cas de disputes o conflictes relacionats amb l’herència, intervenim per resoldre’ls. Això pot implicar la representació dels clients en processos judicials, mediacions o negociacions amb altres parts involucrades.

Gestió d’actius

En alguns casos, ens encarreguem de la gestió dels actius i les propietats de la persona morta fins que es completi la distribució final.

Contacta amb un advocat d’herèncias, t’ajudarem en el que necessites.