Advocat d’herències a  xàbia

Som especialistes en herències a Xàbia

Compraventa

Compraventa de casas, inmuebles y terrenos en Jávea

$

Gestión

Gestión inmobiliaria en Jávea

$

Asesoramiento

Asesoramiento inmobiliario en Jávea

$

Contratos

Contratos de compraventa y documentación legal en Jávea

$

Distribució de propietats

Assessorem la planificació i distribució de les propietats i els béns d’una persona després de la seva mort. La nostra principal funció és assessorar els clients sobre com manejar i protegir adequadament els seus actius i com garantir que els seus desitjos es compleixin després de la seva mort.

 

Planificació successòria.

Ajudem els clients a planificar i estructurar els seus béns i actius per assegurar-se que es distribueixin d’acord amb els seus desitjos després de la mort. Això pot incloure la redacció de testaments, fideïcomisos i altres documents legals.

Assessorament legal.

Brindem assessorament jurídic sobre qüestions relacionades amb les herències, com ara els impostos sobre herències i donacions, les lleis de successió, els drets dels hereus i les disposicions legals aplicables.

Les dades del nostre despatx a Xàbia.

Anys d'experiència

Clients satisfets

Transaccions immobiliàries

Casos d'èxit

Som advocats especialistes en herències

Administració de la sucsessió

Assistim a l’administració i execució de la successió d’una persona morta. Això implica ajudar els hereus i beneficiaris a comprendre els seus drets i responsabilitats, així com a garantir que es compleixin les disposicions testamentàries.

Resolució de conflictes

En cas de disputes o conflictes relacionats amb l’herència, intervenim per resoldre’ls. Això pot implicar la representació dels clients en processos judicials, mediacions o negociacions amb altres parts involucrades.

Gestió d’actius

En alguns casos, ens encarreguem de la gestió dels actius i les propietats de la persona morta fins que es completi la distribució final.

Contacta amb un advocat d’herèncias, t’ajudarem en el que necessites.