Advocat immobiliari a xàbia

Som especialistes en gestions immobiliàries a Xàbia

Compravenda

Compravenda, gestió, arrendaments, contractes…

$

Gestió

Gestió immobiliària a Xàbia

$

Assessorament

Assessorament immobiliari a Xàbia

$

Contractes

Contractes de compravenda i documentació legal a Xàbia

$

Advocats especialistes en dret immobiliari a Xàbia.

R. BOVER ADVOCATS I ASSESSORS és un despatx d’advocats especialitzat en l’àmbit immobiliari, conformat per un equip multidisciplinari de lletrats, comptables i graduats socials. Els nostres 20 anys al sector ens permet oferir un servei integral i eficaç als nostres clients, adaptat a les qüestions legals i fiscals que sorgeixen al mercat immobiliari.

 

Advocats especialistes en compravenda immobiliària a Xàbia.

Treballem de manera propera i col·laborativa amb els nostres clients, brindant-los un assessorament integral i eficaç en la compravenda de propietats, arrendaments, hipoteques i tot allò relacionat amb la gestió de patrimonis immobiliaris.

A més, comptem amb una xarxa de col·laboradors externs, en àrees com l’arquitectura, la construcció, els corredors d’assegurances i la traducció i la interpretació. D’aquesta manera podem oferir solucions adaptades i eficients a les necessitats específiques de cada client.

Advocats amb experiència en la compravenda immobiliària a Xàbia.

Ens comprometem a treballar estretament amb els nostres clients per garantir-ne la satisfacció i oferir-los un assessorament personalitzat i de qualitat. Amb més de 20 anys d’experiència al mercat immobiliari, estem orgullosos d’haver construït relacions duradores amb els nostres clients, basades en la confiança, la transparència i la professionalitat.

Dades dels nostres advocats immobiliaris a Xàbia.

Anys de experiencia

Clients satisfets

Transaccions immobiliàries

Casos d'èxit

Som advocats especialistes en immobles.

Advocat immobiliari per a compravenda d’immobles

Som advocats especialistes en la compravenda d’immobles, estem preparats per a ajudar-te en tots els àmbits de la compravenda i dels requeriments immobiliaris.

Advocat immobiliari per a gestió de la compravenda d’immobles

El nostre equip d’adovcats immobiliaris s’encarregarà de gestionar tot el procés de la compravenda del teu immoble per a que no tingues cap de sorpresa.

Advocat immobiliari per a assessorar en la compravenda d’immobles

T’assessorarem en tot el procés burocràtic i legal de la compravenda del teu immoble. Portem més de 20 anys treballant en el sector i sent advocats especialitzats en immobles i urbanisme.

Contacta amb un advocat immobiliari, t’ajudarem en el que necessites.