ASSESSORIA A XÀBIA

Assessors i gestors a Xàbia

Fiscal.

Impostos, beneficis, assessorament…

$

Laboral.

Nòmines, Seguretat Social…

$

Contable.

Comptabilitat, factures..

$

Fiscal

La nostra àrea de fical s’encarrega de gestionar i resoldre tots els teus dubtes sobre qualsevol assumpte fiscal i comptable, així com els de gestió i administració del teu sector. Assessorem a autònoms, pimes i empreses en el compliment de les obligacions tributàries, els impostos de societats, l’IVA i l’IRPF i els tributs específics de l’activitat per a complir-los amb totes les garanties.

 

Comptable

En el departament de comptable estudiem la situació econòmica de l’empresa per a què pugues gestionar més eficienment. Aportem solucions per a resoldre problemes comptables i organitzem totes les operacions per a què pugues conéixer el flux d’ingressos i despeses.

Laboral

En laboral ajudem en la gestió del personal de l’empresa o activitat: nòmines, contractes, baixes, comiats… I en tot allò relacionat amb la legislació dels treballadors.

Les dades del nostre despatx a Xàbia.

Anys d'experiència

Clients satisfets

Transaccions immobiliàries

Casos d'èxito

Som la teua assessoria de confiança a Xàbia.

Assessoria a Xàbia per a temes fiscals

Som advocats especialistes en la compravenda d’immobles, estem preparats per a ajudar-te en tots els àmbits de la compravenda i dels requeriments immobiliaris.

Assessoria a Xàbia per a temes laborals

El nostre equip d’advocats immobiliaris s’encarregarà de gestionar tot el procés de la compravenda del teu immoble perquè no tingues cap sorpresa.

Assessoria a Xàbia per al que necessites

T’assessorarem en tot el procés burocràtic i legal de la compravenda del teu immoble. Portem més de 20 anys treballant en el sector i sent advocats especialitzats en immobles i urbanisme.

Contacta amb els nostres assessors, t’ajudarem en tot el que necessites.